• Mapa que veure de Olot Mapa que veure de Olot
 • Comentaris recents

 • Museu de la Garrotxa

  El Museu de la Garrotxa es troba situat al cèntric i històric edifici de l' Hospici , construcció neoclàssica de finals del segle XVIII projectada per l'arquitecte Ventura Rodríguez , on destaca un sobri i elegant pati amb tres galeries d'arcades . Al mateix edifici hi ha la Sala Oberta , dedicada a exposicions temporals i les sales Zer01 i la Sala 15 , més dirigides a l'art contemporáneo.as sales d'exposició permanent del Museu de la Garrotxa ( MCG ) ofereixen al visitant l'oportunitat de conèixer l'activitat artística de la comarca entre finals del segle XVIII i mitjans del segle XX .
  La mostra parteix de l'Escola Pública de Dibuix (una de les més antigues de Catalunya , creada el 1783 ) . L'eix central el forma l'anomenada Escola Paisatgística d'Olot , impulsada pels germans Joaquim i Marià Vayreda i Josep Berga i Boix , una singular manera d'entendre i representar l'art i que influirà notablement en les generacions posteriors de pintors .
  Els escultors olotins Miquel Blay i Josep Clarà disposen d'una important representació al museu . Tots dos van aconseguir un ampli reconeixement i són considerades dues figures principals del modernisme i el noucentisme .
  El MCG també presenta l'obra de diversos autors com Enric Galway , Joan Llimona , Joan Brull , Joaquim Mir i Ramon Casas que està representat amb una de les obres més emblemàtiques i significatives de l'art català , el quadre : La Càrrega .

  (Automatic translation)

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  * Experiència positiva Experiència negativa

  Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>