• Mapa que veure de Olot Mapa que veure de Olot
 • Comentaris recents

 • El Museu dels Sants

  El Museu dels Sants es troba situat a l'edifici d'estil neogòtic que va acollir l'Art Cristià, primer taller d' imatgeria religiosa , fundat a Olot l'any 1880 per Joaquim Vayreda , Josep Berga i Boix i Valentí Carrera.
  El Museu dels Sants és un centre patrimonial que permet conèixer la producció industrial d'imatgeria religiosa a Olot , una activitat amb més d'un centenar d'anys a l'esquena i que ha tingut gran incidència a la ciutat .

  El visitant del Museu dels Sants es trobarà de ple en un taller en total rendiment . Podrà seguir el procés de fabricació de les imatges religioses i obtenir informació històrica d'aquesta tradicional activitat .
  També serà testimoni d'una interessant col · lecció d'imatges de sants , passos de Setmana Santa , figures de pessebre , figures decoratives , faràndula , així com peces emblemàtiques tant d'antics tallers desapareguts com actuals .

  L'últim pis del Museu dels Sants està destinat a la realització d'exposicions temporals. De la mostra permanent es desprèn una necessitat de tractar certs temes d'una manera molt més àmplia. Aspectes relacionats amb el procés de fabricació o manufactura de sants , el pessebrisme o diferents lectures antropològiques , històriques , socials ... vinculades al tema de la imatgeria religiosa , entre moltes altres.

  (Automatic translation)

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  * Experiència positiva Experiència negativa

  Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>